Hoe dien je een aanvraag in?

FinanciŽle Lease is de onafhankelijke Financial lease specialist van Nederland. Ben je op zoek naar een auto die past bij jouw onderneming? Dan kan je een kijkje nemen in ons uitgebreide en overzichtelijk assortiment. Heb je elders een auto gevonden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van de aanvraag tot het ophalen van de auto staan wij voor jouw klaar.


Stap 1:

Neem een kijkje in onze voorraad en zoek jouw ideale auto uit.

Stap 2:

Hier vul je het aanvraagformulier in. Je kan zorgen voor een snelle afhandeling door (indien mogelijk) jouw recente jaarcijfers en een kopie van de KVK mee te sturen.


Stap 3:

Jouw financial lease aanvraag wordt voorgelegd ter acceptatie. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd is, zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur terugkoppeling krijgt. 


Stap 4:

Dit is de stap waar wij alles voor je regelen. Met de factuur van het autobedrijf zullen wij het contract opmaken en alles zo snel mogelijk in orde maken. Nadat de overeenkomst ondertekend bij ons binnenkomt, zal de betaling aan het autobedrijf plaatsvinden.


Stap 5:

Het moment is aangebroken! Je kan een afspraak inplannen om, bij het desbetreffende autobedrijf, jouw auto op te halen. En als er nog enige vragen zijn, staat het team van FinanciŽle Lease voor je klaar. 


Wil je graag met ons in contact komen om een auto te leasen of wil je een kijkje nemen in onze voorraad? Klik dan hieronder. 


Contact                Leasevoorraad

 


Copyright © 2022 FinanciŽle Lease | Algemene voorwaarden